Skip to main content
News

Ο Θεόδωρος Στάθης για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

By 2 Ιουλίου 202419 Αυγούστου, 2024No Comments

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος Στάθης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα αναφέρει:

«Με το που ακούστηκαν τα ονόματα των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, άρχισαν κάποιοι να δηλώνουν πως ο ένας είναι με αυτόν, ο άλλος με τον άλλον κ.ο.κ., ενώ άλλοι γράφουν κατεβατά εναντίον υποψηφίων με βάση την εμπειρία τους με αυτούς από το παρελθόν και έτσι θα συνεχίσουν,  σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, τα μέλη κάθε φατρίας, με στόχο την ανανέωσή τους και την αύξηση της ισχύος τους. Αυτή την παράσταση την βιώνουμε διαχρονικά. Χαρά στο κουράγιο τους.

Αυτά έβλεπε και ο Χαρίλαος Τρικούπης και είπε εκείνο το: «Για να πάει η Ελλάδα μπροστά θα πρέπει να απελευθερώσουμε τους πολιτικούς από τους ψηφοφόρους». Βασικά, ο άνθρωπος είπε με άλλα λόγια αυτά που είπαν και έπραξαν οι πρόγονοί μας, σε ό,τι αφορά την ανάδειξη των πολιτικών αξιωματούχων.

Τα λόγια του Τρικούπη δείχνουν, ότι ο άνθρωπος δεν εμπιστευόταν πια την κρίση των ψηφοφόρων και δεν είχε καθόλου άδικο. Πέρα από το ότι τα διάφορα μέσα του πιπιλίζουν τα αυτιά καθημερινώς, είναι, αντικειμενικά, δύσκολο να αξιολογήσει, ο οποιοσδήποτε, τον άνθρωπο, του οποίου η ψυχή είναι άβυσσος.

 

Άρθρο από: https://www.larissanet.gr/2024/07/02/o-theodoros-stathis-gia-tis-esokommatikes-exelixeis-sto-pasok/

Leave a Reply